Tjänster

 

Lektörshjälp

Vill du ha ett lektörsutlåtande av ditt manus? Lumenos läser gärna ditt manus och ger dig råd och hjälp att utveckla ditt manus så att det kan uppfylla sin fulla potential. Du förbinder dig inte på något sätt att ge ut din bok på Lumenos, utan kan ge ut den på vilket sätt du vill.

Kostnad: 25 kr/ sida (en sida= 2000 tecken inklusive blanksteg). Grundavgift: 600 kr.

Vad du får: Ett gediget och omfattande lektörsutlåtande, samt en rejäl genomgång av din text. Dessutom ett samtal på kring en timme då vi går igenom utlåtandet och texten tillsammans och du får ställa frågor och får råd om ditt manus.

Sagt om lektörshjälpen:

Har nu läst igenom ditt utlåtande en första gång, det är underbart att få den här typen av feed-back, mycket konstruktivt och precis vad jag behöver. Det märks att du är proffs Ler

                Gunnar Asp

 

Korrektur av ditt manus

För att ditt manus ska vara så bra som möjligt och utan de där irriterande felen i sin tryckta form är en bra korrekturläsning oerhört viktig. Själv kan man bli nästan blind på sin text och man kan behöva hjälp. Det här kan vi hjälpa dig med.

Kostnad: 20 kr/ sida

 

Redaktörshjälp

För att din bok verkligen ska bli så bra som det bara är möjligt är en riktigt bra redaktörshjälp ovärderlig. En redaktör hjälper dig att forma ditt manus så att det kan komma fullständigt till sin rätt.

Kostnad: 30 kr/ sida eller 400 kr/ timmen 

 

Formgivning av inlaga

Kostnad: 400 kr/ timmen

 

Omslag

Begär offert

Vi hjälper förstås även till med baksidestext etc.

 

Tryckhjälp

Begär offert

 

(Observera att alla priser är exklusive 25 % moms)