Stekta sparvar:

krönikor om den starkes svaghet, global målmedvetenhet och samhällets framtida behov

Ingenting är gratis här i världen. Att vi undviker att bemöda oss om att göra vårt bästa och så ofta söker de lätta vägarna förbi problemen gör mig frustrerad.

Tommy Öberg delar frikostigt med sig av sina tankar i en bok som i mångt och mycket handlar om vikten av reflektion och medvetenhet om att det vi gör spelar roll. Vi behöver ta vårt ansvar för hur vår värld ska se ut och för att se varandra. Ingen annan gör det åt oss.
Dessutom personligt om sport, Italien, hantverkare och golf i Norrbotten.

 

Stekta sparvar på Facebook

 

Författare: Tommy Öberg
Inbunden, 112 sidor
ISBN: 978-91-87855-69-6

Pris: 139 kr

 

Sagt om boken:

”Likt en modern version av filosofen Sokrates tar författaren varligt våra händer och släpper dem först när frågorna är ställda och konturerna av svar kan skönjas. Detta sker med allvar, humor och ett ständigt närvarande humanistiskt perspektiv och med stor kärlek till sin påtagna uppgift. Det vi som läser främst förutsätts göra är att våga tänka själva. Övriga ingredienser tillhandahåller krönikören själv.”
− Kent Cajvert, f.d. advokat och människorättsjurist, numera senior och bokläsare.

“Tommy Öberg skriver med engagemang och glöd om global utveckling, #metoo och att tillsammans är vi starka. Det är en intressant och tankeväckande bok som ställer frågor men även ger svar. Läs den.” −Yvonne Nilsson, bibliotekarie